Presentació

IMG_0918

Sóc Josep Antoni Vallbona, osonenc nascut a Vic i de Sant Miquel de Balenyà de tota la vida.

Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Me format en la gestió de mitjans socials (Social Media), comunitats (Community Management) i Estratègies 2.0 en el centre de formació i desenvolupament del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Com a periodista tinc experiència professional en ràdio, en mitjans digitals i premsa escrita. Especialitzat en periodisme local i comarcal, econòmic, cultural i gastronòmic. A més, expert  en noves tecnologies, especialment en dispositius mòbils.

En gestió de comunitats socials, he portat durant més de dos anys les xarxes socials de Ràdio Manlleu i elter.net (Manlleu Mitjans de Comunicació). També he gestionat al llarg de tres anys el web i les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) de l’Ajuntament de Seva.

He treballat com a tècnic, periodista i locutor a Ràdio Manlleu on també hi realitzava cròniques per a COM Ràdio (ara, La Xarxa). Tasques també desenvolupades, a més de fotògraf i maquetador, a la pàgina web elter.net i la revista El Ter.

He col·laborat i realitzat diferents programes en emissores municipals i privades com Ràdio Centelles, Ràdio Pista (Hostalets de Balenyà) i Ràdio Vic. Actualment a Ràdio Taradell dirigint i presentant el programa El dipòsit a més de portar-ne les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram).

M’apassiona la comunicació!

Veure el meu perfil a LinkedIn

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s